Rijksoverheid

AANKONDIGING: Kennis Indoor Monumenten 100 (!) - Mix to the max

dinsdag, 29 september 2020

De kwaliteit van de binnensteden wordt onder het vergrootglas gelegd in tijden van Corona.

Op maandag 5 oktober pakken wij de draad van de Kennis Indoors weer op met dit keer als actueel onderwerp Mix to the Max. over nut & noodzaak van functiemix in onze binnensteden ten behoeve van leefbaarheid. We nodigen jullie uit om grotendeels digitaal deel te nemen aan de studiosetting waar ruimte is voor een klein publiek van dertig mensen

Marco Broekman zal ons meenemen in zijn verkenning voor het CRA op dit onderwerp en Kees van Oorschot zal uit de doeken doen hoe in Rotterdam het een ander is gerealiseerd. In de bijgevoegde uitnodiging meer daarover. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een significante binnenstedelijke vastgoedportefeuille en kan daarmee bijdragen aan deze programmatische verrijking.  Deze ambitie is in de Portefeuillestrategie van het RVB opgenomen, dit is het moment om de dialoog aan te gaan over hoe dit in praktijk te brengen.

In deze bijlage vindt u de uitnodiging met inhoudelijke informatie, de webex link volgt via outlook.

U kunt zich tot vrijdag 2 oktober  12:00 uur aanmelden via deze link.

STUDIO KID Deze 100 ste (!) Kennis Indoor vindt plaats als digitale bijeenkomst met een studiosetting. Dat wil zeggen dat de sprekers , panelleden en een klein publiek live aanwezig zullen zijn. Afhankelijk van de aanwijzingen van het kabinet zullen we het definitief besluiten of de deels fysieke studiosetting door kan gaan. In beide gevallen ontvangt u –na aanmelding- op 2oktober een outlook uitnodiging met webex inlog. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marc van Roosmalen of Riette Bosch.