Rijksoverheid

AANKONDIGING: Kennis Indoor Monumenten 99 - RCE, van stoel tot stad & landschap

dinsdag, 3 maart 2020

Tijdens de 99ste editie van Kennis Indoor Monumenten (KIM) op maandag 9 maart 2020 staat de Rijksdienst Cultureel Erfgoed (RCE) centraal. Susan Lammers, directeur RCE, neemt de deelnemers mee in ‘wat is, doet en wat kan de RCE betekenen.' Jacqueline Rosbergen en Jacqueline von Santen (RCE adviseurs) illustreren dit met een handreiking en casuïstiek. Hans Sellink, gemeente Den Haag, is als vergunningsverlener ook present en licht de rolverdeling tussen gemeente en RCE toe.

De Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed is een kennisinstituut op het gebied van gebouwd erfgoed, de rijksmonumenten, landgoederen, landschappen, beschermde stadgezichten, archeologische rijksmonumenten en ook roerende goederen zoals, meubels, inrichtingen, schilderijen.

Meer informatie

Datum en tijd: Maandag 9 maart 2020 vanaf 15.00 uur.

Locatie: Korte Voorhout 7, Den Haag, Rembrandtzaal (in binnentuin op -1).

Aanmelden: Tot uiterlijk maandag 9 maart 11.00 uur via: aanmelden Kennis Indoor Dialoog.

Lees ook het volledige programma (PDF).

De Kennisindoor van het Rijksvastgoedbedrijf heeft als doel kennis te delen, uit te wisselen en te verspreiden. De focus ligt - naast algemene inhoudelijke thema’s op het vlak van restauratie, instandhouding en gebruik van monumenten - op actuele onderwerpen en thema’s van het Rijksvastgoedbedrijf. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle medewerkers van de aan de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid (RVR) verbonden organisaties.