Rijksoverheid

Opleidingen Rijksvastgoed voor medewerkers RVR in 2019

woensdag, 19 december 2018

Ook in 2019 biedt de RVR in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en het NCOI weer twee op maat gesneden opleidingen voor haar medewerkers aan. U kunt zich ook dit jaar weer inschrijven voor de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid en Opleiding Vastgoedeconomie. Meer informatie vindt u hieronder.

Opleidingen Juridisch Vastgoed Rijksoverheid

Deze opleiding is in samenwerking met het NCOI op maat gemaakt voor de medewerkers binnen de operationele bedrijfsprocessen (vastgoed/juridisch) van het Rijk. U verkrijgt inzicht in het speelveld van de vastgoedorganisaties verenigd in de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid en bouwt een brede juridische basiskennis van de wet- en regelgeving (publiek- en privaatrecht) op. Naast een goed en opgefrist overzicht van de juridische aspecten van het vastgoed heeft u ook inzicht in de taken van de verschillende departementen. Met deze opleiding bent u nog beter inzetbaar in processen op het vlak van vastgoed.

Meer informatie vindt u op onze website.

Opleiding Vastgoedeconomie

De opleiding vastgoedeconomie stelt de strategische rol van de rijksoverheid in de gebieds- en vastgoedontwikkeling centraal. U leert vastgoedvraagstukken bekijken vanuit het perspectief van het Rijk als geheel. De opleiding is een samenwerking tussen de ASRE en het Rijk, en biedt u handvatten voor een strategisch en economisch verantwoorde behandeling van uw (rijks)vastgoedvraagstukken. 

Meer informatie vindt u op onze website.