Rijksoverheid

Uitnodiging: Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid 2020

dinsdag, 11 februari 2020

Met enthousiasme informeren wij u over de eerste editie van de Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid die op 19 maart 2020 plaats zal vinden en waarvoor wij u graag willen uitnodigen.    

Voor wie is de Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid?

U bent elke dag bezig met het meeste uit het vastgoed van het Rijk te halen, door het aan te kopen, te verkopen of te beheren en u bent benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Rijksvastgoed. U heeft de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid van NCOI gevolgd of u bent werkzaam bij een Rijksvastgoeddienst en bent elke dag bezig met het verkopen, aankopen en beheren van vastgoed.

Doel & opzet

Medewerkers van de RVR partners zetten zich elke dag in om het meeste uit het vastgoed te halen voor de Nederlandse maatschappij. U heeft een goede basis, maar wil meer weten over de meest actuele thema’s die spelen rondom Rijksvastgoed. Tijdens deze interactieve dag krijgt u van specialisten de laatste inzichten over actuele thema’s. Tijdens deze interactieve dag zijn er drie sprekers die actuele thema’s bespreken over het beleid rondom Rijksvastgoed. Na deze dag ben u op de hoogte van thema’s als staatssteun, milieuaspecten en het winnen van groene energie. Zo gaat het onder andere over het Programma Aanpak Stikstof (PAS), bodemverontreiniging en inzetten van Rijksgronden ten behoeve van het Energieakkoord. Tijdens deze dag is er voldoende tijd om te netwerken met collega’s van uw eigen en andere vastgoeddiensten. De dag zal afgesloten worden met een borrel, eveneens zal u een certificaat van deelname ontvangen.  

Waar en Wanneer

De bijeenkomst vindt plaats op 19 maart 2020, Inntel Hotel Utrecht. Prijs € 350,00 per deelnemer. Als u werkzaam bent bij een Rijksvastgoeddienst, dan betaalt de Raad voor Rijksvastgoed de helft van de kosten. Via dit inschrijfformulier om uw deelname te kunnen bevestigen. Het inschrijfformulier kunt u mailen naar Ilona van der Werf ‑ van Rossen.

Aanvullende informatie over deze interessante dag treft u in het bijgevoegde programma.

De Raad voor Rijksvastgoed en NCOI Opleidingen heten u van harte welkom.