Rijksoverheid

Landelijke Vastgoeddag Rijksoverheid 2019: "Data én vastgoed - wat moeten wíj ermee?"

woensdag, 9 oktober 2019

De Raad voor Vastgoed Rijksoverheid (RVR) organiseert op donderdag 10 oktober de jaarlijkse Landelijke Vastgoeddag Rijksoverheid 2019.

Het thema van deze 19e editie is ”Data én Vastgoed – Wat moeten wíj ermee?”. Over de techniek en de ethiek van de inzet van data gedreven technologieën bij het gebruik, de ontwikkeling en het beheer van het Rijksvastgoed.

De conferentie vindt dit jaar plaats in Eindhoven. We zijn te gast op Strijp-S, een voormalig industrieterrein dat momenteel een ingrijpende transformatie ondergaat, en waar in gebouwen en openbare ruimte bewust ruimte is gecreëerd voor een living lab'; een technologisch experiment voor een smart society. Kortom, een uitgelezen locatie om de relatie tussen data en vastgoed eens goed tegen het licht te houden.

Op deze bijeenkomst zullen de aan de RVR verbonden diensten, gerelateerd aan het thema, diverse interessante projecten, ontwikkelingen en opgaven uit hun eigen portfolio toelichten. Daarnaast wordt deze dag benut om elkaar in en rondom Eindhoven praktijkvoorbeelden te laten zien.

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hier.

Deelname aan de conferentie is exclusief voor medewerkers van de aan de RVR verbonden diensten, en geschiedt uitsluitend op basis van persoonlijke uitnodiging. Na afloop publiceren we via diverse media, waaronder www.vastgoedvanhetrijk.nl een beknopte impressie van deze dag.