Rijksoverheid

Save the Date: Landelijke Vastgoeddag Rijksoverheid 2020

donderdag, 13 februari 2020

Save the Date!

De 20e Landelijke Vastgoeddag Rijksoverheid van de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid zal plaatsvinden op donderdag 8 oktober 2020.

Voor wie?

Deze Landelijke Vastgoeddag van de vastgoeddiensten van het Rijk, georganiseerd door de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid (RVR), is bedoeld voor kennisdeling en netwerkontwikkeling door en tussen de medewerkers van de aan de RVR verbonden organisaties.

Wat staat je te wachten?

Over het programma van deze lustrumeditie zeggen we op dit moment nog niks. Maar achter de schermen wordt op alweer druk gewerkt aan het programma voor de 20e Landelijke Vastgoeddag. Net als voorgaande jaren zal er weer een breed programma van lezingen, excursies en workshops worden gepresenteerd. Komende voorjaar delen we hier en via de mail meer details over de locatie, het thema en de nadere invulling van het programma. Op onze website vindt je het programma-informatie en sfeerimpressie van enkele eerdere edities.

Een bijdrage leveren?

Denk je graag mee over de inhoud van deze dag, wil je een interessant project met jouw RVR-partners bespreken of juist aan hen presenteren, of heeft actuele vragen en (beleids)opgaven die je met de RVR nader wilt verkennen? Suggesties zijn van harte welkom! Meld je aan via: postbus.RVB.RVR@rijksoverheid.nl.  

Nadere informatie volgt, maar zet de datum dus alvast in je agenda!